13 February, 2013

Металочерепиця та профнастил Lider (Лідер)

В наш час на ринку дуже багато різної продукції, люди, шукаючи якісну металочерепицю, не знають на якому виробнику зупинитись. Всі розповідають, що вони найкращі. Хочу трохи розповісти про виробника металочерепиці Lider, з яким вже працюю декілька років. Lider (Лідер Буд) завод який виробляє: металочерепицю, профнастил (профільований лист) та покрівельні аксесуари.


Продаючи металочерепицю завжди хочу пропонувати замовнику якісний матеріал. Коли ми підписали угоду на правах дилера, та почали працювати з заводом Lider, в нас спочатку була трохи недовіра, але потім все змінилося. Замовлення вони приймають швидко та виконують в короткий термін. В наявності є всі кольори, це дозволяє швидко купити металочерепицю в Києві. Металочерепиця катається на високоякісному обладнанні. Це дає правильну геометрію листа, що має значення при вкладанні черепиці та її кінцевому вигляді. Я думаю, що багато хто звертав увагу на площини котеджів - коли не зовсім гарно проглядаються стики з’єднань. Це дуже псує весь зовнішній вигляд даху.


Поставки сировини здійснюються безпосередньо з металургійних заводів ArcelorMittal (Німеччина, Бельгія, Люксембург, Польща), ThyssenKrupp AG (Німеччина), VoestAlpine Group (Австрія), сировина детально перевіряється по всім нормам: товщина, ґрунтовка, наявність цинку та ін. Також металочерепиця та комплектуючі якісно упаковуються та загортаються у плівку, щоб при перевезенні не було подряпин. Доречі, не всі виробники мають пакувальну машину. Ціна металочерепиці Лідер починається з 50 гривень в Києві, станом на лютий 2013 року. Зателефонуйте нам і ми надамо детальну інформацію по всьому спектру продукції цього виробника.
Якщо розглядати всіх представленних в Україні виробників металочерепиці та профнастилу, то велику перевагу я віддаю заводу Lider. За цей час ми продали сотні квадратних метрів цієї металочерепиці та покрили нею декілька десятків будинків, ніхто ще не скаржився. Всі хто купив металочерепицю Лідер, залишилися задоволені. Зараз я сміливо рекомендую всім продукцію цієї фірми, мені подобається якість і ціна металочерепиці Lider. А яка металочерепиця подобається вам? ;)


2 comments:

  1. А який термін виготовлення металочерепиці?

    ReplyDelete
  2. Термін виготовлення металочерепиці Лідер приблизно від 3 до 7 днів. Дивно що дата коментаря 1 жовтня, а нотіфікіція прийшла тільки вчора :(

    ReplyDelete