26 February, 2013

Бітумна черепиця Katepal (Катепал)

Сьогодні хочу розповісти про гнучку бітумну черепицю Катепал (Katepal). Це покрівельний матеріал фінського виробника, який себе добре зарекомендував в Україні. Я працюю з бітумною черепицею Катепал вже досить довго, покрили не один будинок в Києві та Київській області. Ще не один замовник не відгукнувся погано про цей покрівельний матеріал. Коли я будував свій будинок то не довго думаючи обрав черепицю Katepal Rocky дюна.


Ця фінська гнучка черепиця має добрі технічні характеристики та відповідає стандарту європейської якості першого класу. Міцна і герметична, стійка до різних температур, стійка до вогню та корозії. М'яка бітумна черепиця Катепал випускається в чотирьох серіях:
KL, Super Jazzy, Super Katrilli, Super Rocky, Super Foxy. Кожна серія має свою форму та кольорову гаму. Ціна на бітумну черепицю Катепал починається з 75 грн. за метр квадратний.


Особливо користується попитом плитка Katepal Rocky, вона має форму неправильних прямокутників. Дуже цікаві кольори дюна, спілий каштан, мідний відлив, тайга. Ціна Катепал Роккі 88 гривень за метр квадратний (лютий, 2013 року, Київ).


Якщо дах має складні площини або вежу, на такий дах рекомендую купити Katepal Katrilli або Jazzy. Ці серії мають форму соти, та гарно лягають на округлі площини. Катепал Катріллі коштує 88 грн\м.кв.


Але взагалі якщо вибирати колір бітумки, я рекомендую радитись з фахівцем та зробити дизайнерську картинку, тоді буде видно кінцевий результат, і ти вже знаєш чого прагнеш. Що стосується цінової політики, то ціна на бітумну черепицю Katepal в порівнянні з іншими виробниками гнучкої черепиці, не дуже висока, і залежить від форми та кольору.


Я мав можливість працювати з різними матеріалами такого рівня, та можу сказати що якість та ціна Катепал (Katepal) себе повністю виправдовує. Пишіть мені або дзвоніть, якщо вам треба допомогти підібрати чи купити бітумну черепицю для вашої покрівлі. Бажаю успіхів!

No comments:

Post a Comment