15 April, 2013

Металочерепиця Ruukki (Рууккі)

Сьогодні хочу розповісти в своїй рубриці про металочерепицю Ruukki. Займаюсь я будівництвом вже одинадцять років, працюю з багатьма покрівельними матеріалами, але за металочерепицю Ruukki скажу тільки хороше. Металочерепиця Ruukki одна з перших черепиць, що з’явилася у нас в Україні, у тому числі і в Києві. За довгі роки, вона завойовувала довіру у багатьох, відгуки людей які купували цю черепицю тільки позитивні, кожен прораб який займається зовнішніми роботами знає цю черепицю.



За всі роки я продав не одну тисячу квадратних метрів металочерепиці Ruukki, в тому числі кілька десятків покрівель в своїй місцевості, в Василькові та в Васильківському районі. Декільком будинкам вже більше п’яти років, а є декілька на яких металочерепиця Рууккі вже понад сім років. І я скажу що час на них майже не вплинув. Матові покрівлі кольору не змінили, лише на глянці помітно що він не так блищить, трохи потускнів. Це естетичні показники, а по технологічним якостям зовсім питань не має, ні де я не бачив щоб у черепиця Ruukki відлущувалась або тріскалась фарба.


В минулих роках коли був бум, та у людей грошей було достатньо, із десяти дахів, вісім купували металочерепицю Ruukki. Всі жестяні вироби та спец планки (зонти та ковпаки на паркани, вітрові-торцові планки, планки примикання, карнизні та лобові планки) ми виготовляли тільки з плоского металу Ruukki. Зараз становище трохи змінилось, шукають щось не дуже дороге, більше звертають увагу на вартість, ціну металочерепиці, а не на якість. А недорогий метал це менша місткість цинку, менша товщина, менш якісне полімерне покриття. У Ruukki метал товщиною 0,5 мм и 275 г/кв.м цинку, а це дуже велика перевага при порівнянні з іншими виробниками. Також якщо говорити за переваги, то хочу додати що у Ruukki вся металопродукція виробляється із своєї сировини, яка ретельно контролюється по всіх нормах.


Катається металочерепиця на високоякісному обладнанні, що дає правильну геометрію листа, а це в свою чергу ідеальна укладка на площині. Після виготовлення черепиці, вона ретельно пакується у поліетилен по краям встановлюються кути, якщо замовлення з декількох листів то вони перекладаються папером, все це робиться для того щоб при перевезенні не пошкодити металочерепицю. Якщо говорити за вигляд чи форму, у металочерепиці Ruukki хвиля не повторюється з іншими виробниками (це Decorrey, Finnera, Adamante), не враховуючи класичну хвилю (Monterrey). Покриття металу у Рууккі є такі: РЕ поліестер, РЕМА матполіестер, PU пурал, і нові які з’явилися у нас зовсім не давно і яких не має у інших виробників, це Purex та PUMA. Покриття Purex відрізняється тим що в фарбу додається поліуретан який забезпечує максимальну стійкість до навколишньої середи. Покриття PUMA із усіх покриттів Ruukki вважається самим якісним та довговічним , ну і ще на добавок має пупиришкове покриття, яке додає гарного вигляду метало черепиці.


Так що якщо ви є людиною яка обирає тільки якісні матеріали, то купуйте металочерепицю Ruukki. На квітень 2013 у нас ціна на металочерепицю Ruukki: Monterrey PE - 74,19 грн, Monterrey PEMA - 79,39 грн, Decorrey PE – 66,62 грн, Finnera Purex – 82,42 грн./лист, Adamante PUMA - 112,19 грн. Якщо вам це не підходить то у нас є і інші виробники металочерепиці - Евро Модуль, ТПК, САВ, Биг инициатива, Zarmet, Lider та інші. Ціна на металочерепицю від 48 грн. /кв.м. Купити металочерепицю Monterrey Arcelor Mittal Німеччина матполіестер можна за 60 грн./кв.м. Металочерепиця Monterrey Словак Мат поліестер коштує 55 грн./кв.м. Дзвоніть і ми допоможемо вам підібрати та придбати металочерепицю.


No comments:

Post a Comment