09 April, 2013

Нова бітумна черепиця RoofShield

У цьому році у нас в Україні з’явилась нова бітумна черепиця RoofShield. Нам запропонували гарні дилерські умови та ціни. Чесно кажучи до нового матеріалу відношусь дуже обережно, хоч і на нього цікава ціна, але для мене якість та репутація важливіша. З постачальником ми домовились зустрітися на будівельній виставці в Києві де презентувався цей матеріал.


В моїй практиці доводилось працювати з різними покрівельними матеріалами, а тому буває навіть достатньо тільки глянути цей матеріал щоб визнати початкову його якість. Скажу, що бітумна черепиця RoofShield мені сподобалась, взагалі не поганий матеріал м'якої покрівлі. Сам гонт матеріалу, видно що зроблено з якісного бітуму, крихта гарно впресована, не осипається, при згинанні декілька разів кута матеріалу, вигин не ламається і не тріскається. М'яка покрівля RoofShield випускається в декількох колекціях - Фемілі (RoofShield Family), Класик (RoofShield Classic), Преміум (RoofShield Premium) та Еліт (RoofShield Elite). У своїх колекціях виробник зібрав кольори інших виробників, які викладені в чотирьох формах: стандарт, модерн, готик та американ.


Є де які кольори дуже популярні, але за ціною нижчі ніж у інших виробників. Також додає впевненості те, що ця бітумна черепиця RoofShield виробляється на заводі КРЗ, який вже не один рік виробляє матеріал на бітумній основі та сам є виробником сировини, навіть деякі російські виробники бітумки закуповують сировину на цьому заводі. Обладнання та технологія виробництва бітумної черепиці було встановлене американськими фахівцями і при запуску виробництва контролювалось ними. Але матеріал новий, тому відгуків ще не багато, і ще зарано порівнювати бітумку RoofShield з іншими бітумними черпицями.


Отже якщо робити висновок, то скажу що цей матеріал гідний конкурент іншим відомим виробникам, якщо RoofShield з часом не погіршить якість, чи не підніме ціну, то буде мати гарний попит на ринку.


Я вам розповів свою власну думку та перші враження, на всі сто відсотків я не можу бути впевненим в цій бітумній черепиці, бо головний дослідник якості це час. Кожен приймає рішення сам, згідно з своїх думок та досвіду. Ціна бітумної черепиці RoofShield починається з 63 грн/кв.м (стандарт фемілі) (Київ, квітень 2014), за 67 грн/кв.м можна купити бітумну черепицю RoofShield Модерн в Києві. А бітумка RoofShield Американ коштує від 71 гривень за метр квадратний в упаковці по 3 м.кв. Якщо Вас зацікавив цей матеріал звертайтеся до нас, ми надамо більше інформації, покажемо сам матеріал , та приємно здивуємо ціною ;)


No comments:

Post a Comment