24 April, 2013

Виробник металочерепиці Евромодуль

Якщо ми вже почали говорити за металочерепицю то хочу вас познайомити з кожним виробником окремо. Сьогодні хочу розповісти за виробника металочерепиці Евромодуль. Цей виробник працює не так давно, як Ruukki наприклад, але все ж потроху набирає оберти. Евромодуль подобається мені своїм серйозним підходом та гарною якістю, якщо порівняти з іншими виробниками. На заводі Евромодуль виробляється різна металопродукція.



Металочерепиця Евромодуль Хестія - класична форма хвилі (бігуча хвиля), яка має ширину листа 1100/1200 мм, висота хвилі 23 мм. Металочерепиця Ретро – яка поєднує в собі гідність традиційної металочерепиці, ширина листа 1050/1160 мм, висота хвилі 34 мм. Ретро останнім часом дуже користується попитом, завдяки об’ємному оригінальному вигляду на покрівлі. Багато людей хочуть купить і купують металочерепицю Ретро, бо вона близька по формі хвилі до керамічної, а тим самим робить покрівлю стильною та багатою. Металочерепиця Евромодуль Ретро та Хестія має гарну геометрію листа, тим самим дає чудову укладку на покрівлі. А з гідно з цього відгуки покрівельників за металочерепицю Евромодуль тільки позитивні. І я з ними повністю згоден, поки в мене ще нарікань на цю металочерепицю не було. Багато знаю виробників які катають черепицю на дешевому та зношеному обладнанні, але це Евромодуля не стосується, поки у них все на п’ять.


Також Евромодуль виробляє профнастил Т-8, Т-14, Т-18, Т- 35. Сировина з якої виробляється металочерепиця та профнастил, закуповується у відомих виробників, таких як ArcelorMittal (Германія), SSAB Swedish Steel (Швеція), Myriad (Франція), Corus (Англія) и Voest Alpine (Австрія), завдяки цьому металопродукція має довгий термін експлуатації.


Евромодуль також виробляє водостійку систему STREAM 125/90 мм, яка виробляється з швецької сталі 0,6 мм, з двох стороннім покриттям цинку 275 грам на метр квадратний. Ця водостійка система не чим не поступається більш відомим виробникам.


Якщо Вас зацікавив цей виробник, то ви може купити металочерепицю Евромодуль в Києві у нас на Теремках. Ціна на металочерепицю Хестія Polyester – від 54 грн., на Хестія Grobmat – від 57 грн. Придбати металочерепицю Ретро Polyester можна за ціною від 57 грн., Ретро Grobmat – 60 грн. Ви можете ознайомитися з усім спектром продукції у нас на сайті. Ціна на профнастил Т-14 – від 54 грн. При покупці металочерепиці велика знижка на водостічну металеву систему STREAM 125/90. Доставка по Києву у нас від 250 грн. Також у нас є інші варіанти металочерепиці, звертайтесь. Завжди будемо раді Вам допомогти, допоможемо у виборі та дамо гарну ціну.


No comments:

Post a Comment