21 March, 2013

Бітумна черепиця Тегола (Tegola)

Один наш знайомий архітектор з Києва з яким вже працюємо не один рік, запропонував нам зробити дах на його покрівлі. Проект був зроблений в його виконанні, і мав чотирьох-гранний дах дуже не простої конфігурації. Будинок будувався в Київській області в селі Проців, побувавши на об’єкті та обговоривши всі питання ми погодились виконати цю роботу. Лісоматеріал ми розрахували самі, всі інші розрахунки замовник взяв на себе.


Працюючі в галузі будівництва та добре знаючи будівельні матеріали, наш замовник зупинився на наступних матеріалах:

- плівку на верх стропил було обрано євробар'єр 115 Juta, яка має гарні паропропускні властивості та добре захищає утеплювач від вивітрювання;
- знизу стропил паробарьер 110 Juta який проклеювався спеціальною стрічкою на бітумній основі, щоб була менша втрата тепла;
- всередину стропил було покладено утеплювач Rockmin, товщиною 200 мм;
- поверх стропил була вдарена обрешітка, на яку було обрано фанеру OSB-3 Kronospan 10мм.


Що стосується верхньої частини покрівлі то замовник добре знав що хоче, він обрав популярну м'яку покрівлю з бітумної черепиці Тегола, яка виробляється в Росії за італійською технологією. З його слів він довго обирав між різними виробниками, звертав увагу на ціну та якість, вивчав характеристики, ну й обов’язково йому потрібен був гарний дизайн. Тому він обрав Теголу.


Tegola (Тегола) це популярна гнучка бітумна черепиця, яка поєднує в собі якість та широку кольорову гаму. Tegola (Тегола) виготовлена на основі скловолокна та бітуму, зверху покрівельний матеріал вкритий базальтовим гранулятом. Базальтовий гранулят захищає верхні шари бітуму від ультрафіолетового випромінювання. Цей матеріал має добрі характеристики по довговічності та стійкості до атмосферних впливів. Завдяки спеціальній обробці ексклюзивної технології керамонізації, дозволяє зберегти незмінність кольору бітумної черепиці протягом всього терміну експлуатації.


Ціна, до речі, на м'яку покрівлю Tegola (Тегола) не на багато вища за бітумну черепицю Шинглас (теж російського виробника), а якість, як на мене, краща. Замовник обрав лінію Супер, з колекції Береста. Взагалі черепиця Тегола (Tegola) має лінії з унікальними модельними рядами та широкою гамою кольорів, а саме лінія Супер та лінія Преміум завдяки своїм найкращим моделям мають можливість втілити в життя найсміливіші проектні дизайнерські рішення. Маючи 50 моделей і понад 200 забарвлень дають можливість зробити дахи будинків унікальними.


У Теголи перевага над іншими виробниками в тому, що є розкішна колекція Клас Ексклюзив, ця колекція покрита тонкою міддю. Раніше вважали, що покрівля з міді надійна і довговічна, ще й до того вишукано. Мідна покрівля спеціально розроблена для вимогливих клієнтів, які мають естетичний смак. Також мідна покрівля Тегола або Тегола з цинк-титановим покриттям цікава тим, що роки йдуть їй на користь. З часом зовнішній вигляд такої покрівлі поліпшується: черепиця покривається благородною патиною.


У Tegola (Тегола) є така мідна колекція: Престиж Традішнл - дизайн її повторює традиції покрівель з листової міді . Ця форма особлива тим, що дозволяє укласти покрівлю буд-якої форми та конфігурації. Престиж Еліт – має прямокутні пелюстки, які підходять більше на класичну двосхилу або пірамідальну покрівлю. Престиж Компакт – має великі пелюстки і найкраще підходить для покриття стадіонів, вокзалів, офісів, та господарських приміщень.


Весь комплект матеріалів (бітумку, фанеру, євробар'єр тощо) на дах замовник купував у нас, так як дешевше не знайшов. І ми змогли запропонувати йому всі матеріали одразу, не треба було збирати їх по всьому Києву, а це ще й економія на доставці. Тому якщо вам потрібні покрівельні матеріали чи якісне виконання покрівельних робіт, завжди будемо раді вам. Звертайтесь і ми допоможемо вам купити бітумну черепицю та інші покрівельні матеріали.
На сьогоднішній день (березень 2013) у нас такі ціни:
- бітумна черепиця Тегола, ціна від 68 до 132 грн. в залежності від типа моделі та кольору;
- фанера OSB-3 Kronospan (Кроноспан) 10 мм, ціна 102 грн. лист;
- євробар'єр 115 Juta, ціна 8,24 грн./кв.м, а також є акційний по 5,52 грн.


А вам подобається бітумна черепиця Тегола?

No comments:

Post a Comment