02 March, 2013

Бітумна черепиця Owens Corning (Овенс Корнінг)

Ця гнучка бітумна черепиця відносно недавно з'явилася на ринку України, але з кожним роком все більше завойовує довіру багатьох людей і все частіше я помічаю її на покрівлях в Києві і Київській області.

   

 Отже зрозуміло чому все частіше лунають запитання: Чим краща м'яка бітумна черепиця Owens Corning? Які відгуки про бітумну черепицю Овенс Корнінг? Які характеристики бітумної черепиці Овенс Корнінг? Яка ціна бітумної черепиці Овенс Корнінг? Де купити бітумну черепицю Овенс Корнінг в Києві? Та багато інших подібних. Так як я працюю з цією черепицею вже декілька років, я вирішив трохи розповісти про неї.
Наша компанія продає та здійснює монтаж гнучкої черепиці Owens Corning, цей матеріал мені дуже подобається.

   

 Бітумна черепиця Owens Corning виробляється в США, відомим світовим виробником. Завод Owens Corning був заснований ще в 1938 році, спочатку він випускав скловолокно. А з 1977 року почав випускати бітумну черепицю, вперше в світі використовуючи скловолокно. На той час всі виробники використовували папір, як основу. М'яка бітумна черепиця Овенс Корнінг виготовляється з окисленого бітуму, буває одношарова - Prominence, Oak Euro и Supreme та двошарова (ламінована) - Duration, Berkshire, Oakridge, Woodcrest, Woodmoor.

   
  Одношарова черепиця складається з шару бітуму навколо склополотна Fiberglas, зверху покритих керамічними мінеральними гранулами, знизу клейка стрічка, що склеює бітумну черепицю в єдиний водонепроникний масив. Ця ,бітумка має гарантію 25 років, анти грибкове покриття (AR), має високу стійкість до вітру від 100-130 км/г. Завдяки своїй формі і змішування різноманітних кольорів чудово підійде під будь який стиль будинку та надасть йому прекрасний вигляд.

   

  Двошарова (ламінована) бітумна черепиця Owens Corning (Овенс Корнінг) більш високої якості. Вона зроблена з окисленого бітуму, по такому ж принципу скло волокно, керамічний камінь та антигрибкове покриття (AR). Але вона набагато краще одношарової черепиці, та відрізняється від неї тим що створюється міцним склеюванням двох гонтів, що надає їй виражений об'ємний зовнішній вигляд. Звичайно ціна двошарової бітумної черепиці Owens Corning вище за одношарову. Ламінована черепиця має більш високу стійкість до вітру до 210 км/г, завдяки спеціальній технології кріплення Sure Nail, суть якої полягає в посиленні спеціальною склотканиною області гонту, в яку забиваються цвяхи. Двошарова черепиця має більшу стійкість до грибка, а це велика перевага. Бітумна черепиця Овенс Корнінг завжди має гарний естетичний вигляд та не покривається пліснявою. Не всі виробники можуть дати письмову гарантію п’ять років на антигрибкове покриття, як це робить виробник Owens Corning. Але це гарантія на покриття, а на саму бітумну черепицю Овенс Корнинг дає обмежену довічну гарантію. Особливість ламінованої бітумки Owens Corning це інтенсивні кольори і контраст. Це один з найкращих варіантів для додавання покрівлі яскравості та об'єму. Якщо ви купите бітумну черепицю Owens Corning, це надасть вашому будинку розкішний зовнішній вигляд! Ціна бітумної черепиці Owens Corning стартує з 83 грн./м.кв., а найдорожчий варіант коштує 169 гривень за метр квадратний. Це ціни на березень 2013 року по Києву.

   

 Якщо у вас є ще питання, стосовно бітумної черепиці Овенс Корнінг, сміливо пишіть мені або дзвоніть. Всього найкращого!

No comments:

Post a Comment