10 March, 2013

Бітумна черепиця ICOPAL (Ікопал)

Люди, які працюють в сфері будівництва, використовують різні покрівельні матеріали. Більшість віддає перевагу тим матеріалам з якими вже працює не один рік, бо до інших матеріалів ще не має довіри. Ось я вирішив розповісти про бітумну черепицю ICOPAL (Ікопал), для того щоб познайомити читача з цим матеріалом і завоювати довіру. Бітумна черепиця ICOPAL (Ікопал) - це м’яка покрівля дуже гарної якості, яка виготовляється на високоякісному обладнанні концерном ICOPAL в Фінляндії, Франції, Польщі. Вже більше століття концерн вдосконалює та успішно продає свою продукцію у всіх державах Європи.

 

Сама бітумна черепиця ICOPAL (Ікопал) представляє собою щільний гнучкий матеріал, в якому основою є скловолокно, яке просочена SBS модифікованим бітумом.
Знизу на гонт матеріалу наноситься клейкий шар бітуму, який в подальшому забезпечує міцне склеювання черепиці та гарну водостійкість. З верху матеріал покривається сланцевою посипкою, яка виконує декоративну функцію і захищає матеріал від різного атмосферних явищ. Ця бітумка має термін експлуатації 40-50 років. Бітумна черепиця Ікопал виготовлена для районів з суворим кліматом , добре витримує температурні перепади до 90 градусів. Чудово підходить до нашого клімату та використовується у регіонах України, в тому числі в Києві та Київській області.

 

Якщо говорити своїми словами, то чесно кажучи ця гнучка  черепиця зроблена дійсно з якісного модифікованого бітуму першого класу, не всі виробники використовують такий бітум як ICOPAL. Ще велика перевага Ікопал, в тому що у нього верхня частина матеріалу зроблена з натурального природного каменю, і це робить цю черепицю більш яскравою на довгі роки експлуатації. Ще одна перевага в ціновій категорії , якщо порівнювати її між різними виробниками. Ціна на бітумну черепицю ICOPAL за таку якість і термін експлуатації вважається не високою, вона цього коштує.


У нашого імпортера в Києві на складі підтримується Фінський матеріал Ікопал в такій колекції Plano Antique (Antik), Plano Natur, Plano Tema, Plano Claro та Польського виробника GONTY ORLA VENT Трапеция, GONTY ORLA SBS Трапеция, GONTY ORLA SBS Хвост бобра. Ціна бітумної черепиці ICOPAL починається з 58 гривень за метр квадратний (Київ, березень 2013). Подзвонивши до нас ви можете уточнити ціну, а при бажанні подивитися на цей матеріал у нашому офісі. Якщо потрібна якась додаткова інформація або консультація завжди буду радий допомогти - звертайтесь. Всього найкращого!



No comments:

Post a Comment