06 August, 2013

Яка покрівля краще? (Продовження)

Якщо бітумна черепиця вам не підходить, тоді досить непоганий варіант - композитна черепиця. Цей матеріал схожий на металочерепицю, тільки тут все набагато серйозніше. Сталевий лист оброблений алюмоцинком, а верхня частина матеріалу покрита базальтовим каменем обробленим хімічним складом, ну загалом все це забезпечує досить великий термін служби і зовні досить красиво.


За ціною від 85 грн / кв. м залежно від виробника. За низькими цінами композитну черепицю купувати не варто, купуйте перевірену у деяких виробників обсипається крихта.
Так само дуже непоганий варіант - керамічна черепиця та цементно-піщана, тут діапазон цін від 75 грн і вище, чим якісніше, тим дорожче. Такий вид покрівлі має свої переваги: ​​вона не шумна, не піддається корозії, під таким дахом не так спекотно, ну і зовні має дуже шикарний вигляд. Мінус такої покрівлі вона дуже важка, що несе за собою додаткові витрати щодо посилення каркасу покрівлі.


Ну і ще один вид покрівельного матеріалу - покрівля з кольорових металів. В основному користується широкою популярністю мідна покрівля. Мідна покрівля недешеве задоволення, але така покрівля має багатий вигляд і прослужить дуже довго. Якщо, звичайно, використовувати гарну мідь, і зробити дах правильно.


Ось коротко і все, якщо потрібна більш детальна інформація, звертайтеся до нас, завжди будемо раді допомогти з будь-яких питань покрівлі.

No comments:

Post a Comment