08 May, 2013

Металочерепиця виробництва ТПК

Сьогодні хочу розповісти про компанію ТПК. Компанія ТПК є виробником металопродукції, вона виробляє металочерепицю, профнастил, фасадні панелі, сандвіч панелі, стінові касети та фальц-покрівлю. Принцип роботи компанії ТПК такий - вона закуповує сировину у відомих виробників стального листа, а потім на своєму заводі (а їх в Україні два: один в львівській області, другий в білоцерківському районі) прокатує продукцію та постачає у всі регіони, у тому числі і до нас в Київ та Київську область. З цією компанією в Києві працюю досить давно, взагалі працюю по металочерепиці та профнастилу, це матеріали які більш купуються та користуються попитом.



Компанія ТПК цікава тим, що у неї широкий асортимент профнастила, від низького профілю до високого (ТП-8, ТП-18, ТП -20, ТП- 35, ТП- 45, ТП-60, ТП-85, ТП- 128). Металочерепиця ТПК виробляється у хвилі Ефект, Престиж та Дюна. Ефект та Пристиж це стандартна класична хвиля, Дюна це тип у стилі ретро, висока хвиля (останнім часом особливо користується попитом). Уся металопродукція виробляється з сировини по бажанню замовника , якщо щось не дороге, то це може бути Корея 0,45 мк, якщо щось краще, то це Австрія або Німеччина 0,5 мк.


У цьому році на ТПК з’явилися нові досить цікаві покриття: Ice Crystal 0,50 мм, Преміум 0,55 мм - це більш надійні та довговічні покриття, а також Printech Corten 0,45 мм- дуже цікавий та красивий варіант для фасадів та заборів. Взагалі на ТПК дуже великий вибір різної продукції і є з чого вибрати, на любий смак.


Якщо порівняти компанію ТПК з іншими виробниками, то я як експерт по покрівлі залишу свій відгук і скажу так - що компанія ТПК має як переваги так і недоліки. Перевага компанії у гарній прокатці, вся металопродукція (металочерепиця, профнастил тощо) катається якісно з дотриманням усіх норм, а це гарна геометрія листа і покриття при прокатці без всяких подряпин. Взагалі по прокатці до них зовсім питань не має. Недолік компанії у тому що металочерепиця прокатується далеченько від Києва, а це в свою чергу потребує додаткового часу на перевезення, а наш народ чекати не звик . Але при перевезенні у компанії ТПК серйозний підхід, уся продукція ретельно запаковується та дуже охайно транспортується. На матеріал любо дивитись коли він прибуває, все ретельно замотано та перекладено, не у всіх компаній такий підхід, перевозять яким прийдеться транспортом, і як доведеться (не буду вказувати хто це, але ціна на металочерепицю трохи дешевша). Також великий недолік компанії ТПК у тому що в сезон буває бракує сировини, і замовнику потрібно довго чекати, або замовляти щось інше. Щось у них з цим трохи кульгає, але я думаю що вони це приймуть до уваги та будуть передбачати попит та більше закуповувати сировини в сезон.


В загалі ТПК, на мою думку, зовсім не погана компанія, входить в трійку кращих. Хай вона не виробляє для себе сировину як Ruukki, але компанія ТПК виробляє металочерепицю і профнастил з металу таких відомих марок, як Thyssen (Німеччина), Ecostill (Німеччна), і вся продукція маркована як і у компанії Lider. Зараз Ruukki і Lider почали катати свою продукцію як із якісної сировини, так і з гарантійної сировини економ класу, так саме як і у компанії ТПК є якісна сировина та економ. Взагалі я думаю що компанії ТПК варто довіряти, бо вона повністю відповідає за свою продукцію, та надає гарантію, та й існує вже двадцять років. А це чималий термін, за який компанія ТПК заслужила до себе довіру.


В минулому році у компанії ТПК ціни були трохи за високі, але в цьому році ситуація змінилась і ціни знизились. Ви можете придбати металопродукцію ТПК на нашому сайті. На даний час продукцію компанії ТПК ми можемо запропонувати за такими цінами - в залежності від покриття та сировини ціна на металочерепицю Ефект та Престиж від 52,98 грн, металочерепицю Дюна можна купити за 55,79 грн, ціна на профнастил в Києві від 51,79 грн. Так що якщо вам ціна підходить та ви довіряєте виробнику ТПК, можете звернутися до нас. Ми допоможемо у виборі покриття, запропонуємо гарні ціни та організуємо доставку.

No comments:

Post a Comment