01 June, 2013

Металочерепиця Zartmet (Зартмет)

Zartmet (Зартмет) - це польський виробник який гарно себе зарекомендував на протязі всього свого існування. Завод Zartmet виробляє металочерепицю Topaz, Jaspis, Opal, профнастил Т-8, Т-18 та різні покрівельні аксесуари (напівкруглий коньок, вітрова планка, лобова планка, сніго затримувачи підкови та ін.) До нас в Київ та в інші міста України вся металопродукція постачається автотранспортом, а це займає приблизно до десяти днів.

Зараз Zartmet прокатує усю металопродукцію (крім металочерепиці Opal) у Києві на орендованому обладнанні. Завдяки цьому, на сьогоднішній день, ми можемо запропонувати вам металопродукцію Zartmet за дуже цікавими цінами.

   

Ціна на металочерепицю Topaz від 52 грн, на металочерепицю Jaspis від 54 грн. Купити профнастил Т-8 та Т-18 можна від 36 грн, цинк та поліестер від 49 грн. Уся металопродукція катається із сировини Словак 0,45, Польща 0,5 мм та Німеччина 0,5 мм, в поліестері та в матовому поліестері усіх кольорів по Ral. Звертайтесь до нас за консультацією по металочерепиці Зартмет.



No comments:

Post a Comment