10 June, 2013

Нові фото ковпаків для димарів

Ми створили новий альбом на сайті, та зібрали там всі фото наших ковпаків, флюгарок, зонтів та накривок для камінів, димарів та стовбчиків паркану. Додали декілька нових фото, яких раніше не було в блозі. Дивитись!


07 June, 2013

Виробник металочерепиці Биг Инициатива

Виробник металочерепиці Биг Инициатива знаходиться у Києві. Працюємо ми з ними з минулого року. На тому місці, де вони зараз знаходяться, була стара компанія, яка виробляла металочерепицю та профнастил не дуже високої якості. Обладнання було трохи зношене та і виробництво трохи кульгало. Але ціна була дуже цікава.


Потім в минулому році відбулася реконструкція, було повністю оновлене виробництво, встановлено нове польське обладнання на всі лінії металопродукції. Так із колишнього виробника еврокойл з’явилася Биг Инициатива. Потроху цей виробник з минулого року починає набирати оберти та завойовує довіру до себе. На заводі Биг Инициатива прокатується металочерепиця в класичній хвилі монтерей, параметри листа 1100/1190 мм висота хвилі 23 мм, ціна на металочерепицю від 55 грн. за метр. Купити профнастил ПС- 8, 10 мм і ПС, ПК – 18 мм можна від 54 грн. за метр.


Уся металопродукція по бажанню замовника катається із сировини U.S Steel Kosice Словак 0,45 мм, Arcelor Mittal Італія, Бельгія 0,47 мм та Arcelor Mittal Німеччина 0,5 мм, в покритті поліестер та мат поліестер. По кольорах потрібно уточнювати, але ходові кольори завжди є в наявності. Так що як що ви хочете купити гарно прокатану металочерепицю в Києві чи області то звертайтесь до нас. Багато покрівельників які покривали цією металочерепицею дах, залишали гарні відгуки. Казали що з нею гарно працювати, дуже гарно лягає на покрівлі, гарно стикується і знизу не проглядаються стики листів.


Взагалі можете звертатися до нас, ми вам допоможемо у виборі покрівлі та дамо гарні ціни. У нас є різні варіанти чим покрити дах, від дешевих до дорогих надійних - металочерепиця, керамічна черепиця, цементна та композитна черепиці. Різні варіанти підшивки, водостічні системи, великій вибір мансардних вікон та багато іншого. Заходьте на наш сайт або дзвоніть.


04 June, 2013

Металлочерепиця САВ

САВ або САВ ЛТД - це Київський виробник який існує з 1994 року. На заводі САВ виробляється металочерепиця Монтерей, широкий асортимент профнастила ПС та ПК - 8, 20, 35, 45, 57 мм, та різна покрівельна комплектація. Металочерепиця на заводі САВ прокатується на польському обладнання і тільки в класичній хвилі Монтерей. В основному із сировини Словак 0,45 мм, Україна 0,45 мм та Тайвань 0,4-0,45 мм в покриттях поліестер та матполіестер усіх кольорів.


На сьогоднішній день ціна на металочерепицю від 51 грн. Профнастил на заводі САВ виробляється також із цієї сировини, і ще з різного по товщині та якості цинку. По виробництву прафнастилу завод САВ має великі переваги. Чесно кажучи з виробником САВ по цінам на профнастил з високим згином хвилі (ПС, ПК – 35,45,57 мм) не всі можуть конкурувати, тут він лідер, не у всіх є таке обладнання. Багато виробників не маючи такого обладнання замовляють прокатку у виробника САВ. Ціна зараз на профнастил ПС- 8 мм від 43,62 грн., як що висота хвилі ПК- 35,45,57 мм від 45,75 мм. Звертайтесь до нас, якщо ви хочете купити металопродукцію заводу САВ в Києві чи області.


01 June, 2013

Металочерепиця Zartmet (Зартмет)

Zartmet (Зартмет) - це польський виробник який гарно себе зарекомендував на протязі всього свого існування. Завод Zartmet виробляє металочерепицю Topaz, Jaspis, Opal, профнастил Т-8, Т-18 та різні покрівельні аксесуари (напівкруглий коньок, вітрова планка, лобова планка, сніго затримувачи підкови та ін.) До нас в Київ та в інші міста України вся металопродукція постачається автотранспортом, а це займає приблизно до десяти днів.

Зараз Zartmet прокатує усю металопродукцію (крім металочерепиці Opal) у Києві на орендованому обладнанні. Завдяки цьому, на сьогоднішній день, ми можемо запропонувати вам металопродукцію Zartmet за дуже цікавими цінами.

   

Ціна на металочерепицю Topaz від 52 грн, на металочерепицю Jaspis від 54 грн. Купити профнастил Т-8 та Т-18 можна від 36 грн, цинк та поліестер від 49 грн. Уся металопродукція катається із сировини Словак 0,45, Польща 0,5 мм та Німеччина 0,5 мм, в поліестері та в матовому поліестері усіх кольорів по Ral. Звертайтесь до нас за консультацією по металочерепиці Зартмет.