29 May, 2013

Недорога та дешева металочерепиця

Останні роки обираючи собі металеву покрівлю більшість людей купує щось недороге, не у всіх вистачає коштів на добре відому металочерепицю - Ruukki, Lider чи ТПК. Шукають не надто дороге стандартне рішення покрівлі. І таке рішення існує.
Я працював та працюю з багатьма виробниками металопродукції, і як продавець, диллер і як монтажник. Проаналізувавши  кожного виробника окремо, я зробив свій висновок. На данний час (Київ, травень, 2013 р.) найкраща якість та ціна, які ми можемо запропонувати замовнику, на металочерепицю та профнастил у трьох виробників - Zartmet, САВ та БИГ Инициатива.


 Кожен виробник діє по своїй схемі, катає матеріал на різному обладнанні та з різної сировини. А тому далі я розповім про кожного виробника металочерепиці окремо.

26 May, 2013

Інструкція по монтажу металочерепиці Лідер

Ще одна не погана інструкція по монтажу металевої покрівлі. На цей раз від виробника металочерепиці та профнастилу Лідер Буд.


Мова російська, 14 сторінок, 19 малюнків. Розглянуті всі важливі питання, починаючи від зберігання та порізки листів, фарбування, пересування по листам металлочерепиці, догляд за полімерним покриттям. Багато підрозділів стосовно саме монтажу: гідро та теплоізоляція, пароізоляція, обрешітка, торцьова та конькова дошки, внутрішній стик, примикання до димаря, карнізні планки та снігоутримувачі. Читати.

22 May, 2013

Козирьок

Наш замовник прислав фото козирька, який ми робили. Матеріал - бітумна черепиця.

18 May, 2013

Інструкція по монтажу бітумної покрівлі Керабіт

Сьогодні публікую інструкцію по монтажу покрівлі Керабіт. Пять сторінок - спочатку загальні рекомендації по конструкції бітумної покрівлі, а потім карнізи, примикання до димаря, коньки, малюнки, креслення тощо. Всі інструкції можна знайти по тегу - інструкція. Завантажити



16 May, 2013

Практичний порадник з монтажу металочерепиці PRUSZYŃSKI

Дуже класна інструкція по монтажу металочерепиці Прушинскі. Аж 72 сторінки, всі фотографії реальні, дуже багато різних тонкостей, всі дрібниці розписані. Планки, стики, встановлення вентиляційних труб, встановлення мансардних вікон, примикання до димарів, монтаж коньків, навіть ремонт пошкодженної поверхні. Хто прочитає стане справжнім покрівельником :) Але є один невеликий недолік - польська мова :) Але для тих хто знає українську, не складно буде зрозуміти польську. Крім того є перекладач від Гугл :) Всі інструкції по монтажу черепиці, можна знайти по тегу - інструкція. Завантжуємо




14 May, 2013

Інструкція по вкладанню м'якої покрівлі Катепал

От ще невелика інструкція по вкладанню м'якої покрівлі, на цей раз від Катепал. Всього пару сторінок російською мовою - коротко і ясно :) Примикання до димарів, стики, коньки, підкладка і тд. Всі інструкції по монтажу черепиці, можна знайти по тегу - інструкція. Закачати



12 May, 2013

Інструкція по монтажу бітумної черепиці IKO

Вирішив опублікувати свою підбірку інструкцій по монтажу різних черепиць. Сьогодні викладаю інструкцію по монтажу бітумки IKO. Дуже класна інструкція, багато цікавих малюнків та ілюстрацій. Формат ПДФ, приблизно 12 сторінок, російська мова, можна і роздрукувати. Підійде звичайно для бідуь якої бітумной черепиці але звичайно більше інформації про м'яку покрівлю IKO. Завантажити.



08 May, 2013

Металочерепиця виробництва ТПК

Сьогодні хочу розповісти про компанію ТПК. Компанія ТПК є виробником металопродукції, вона виробляє металочерепицю, профнастил, фасадні панелі, сандвіч панелі, стінові касети та фальц-покрівлю. Принцип роботи компанії ТПК такий - вона закуповує сировину у відомих виробників стального листа, а потім на своєму заводі (а їх в Україні два: один в львівській області, другий в білоцерківському районі) прокатує продукцію та постачає у всі регіони, у тому числі і до нас в Київ та Київську область. З цією компанією в Києві працюю досить давно, взагалі працюю по металочерепиці та профнастилу, це матеріали які більш купуються та користуються попитом.



05 May, 2013

Христос Воскрес!

Вітаю вас з Великоднем!